Filmi qe do shpallet si filmi me i shikuar per vitin 2016 dhe 2017 vetem se ka nje skenar fantastik film Aksion nga aktori Drilon Hoxha
Ky film tregon nje realitet shqiptar ku ka mundesi qe te jete ne jete reale edhe me interesant se ne film. Ne fakt ky film aksion ka nje shikueshmeri shume te madhe sepse kjo eshte jeta qe po e jetojme ne shqiperi.

PREMIERA : 22.10.2015

Regjia & Skenari : Drilon Hoxha
Drejtor Fotografie & Operator : Miklovan Papaj
Production: D.H Production

Cast
Drilon Hoxha
Franceska Hysi
Uesli Klark Morinaj
Mehdi Malka
Silvana Braçe
Festim Tomori
Arela Male
Ardian Ramushi

Filmi Shqiptar që tregon realitetin Shqiptar qe po ndodh keto vite

Drejt Fundit – Film Shqiptar

albania.eu.com Reviewed by albania.eu.com on . Filmi Shqiptar që tregon realitetin Shqiptar qe po ndodh keto vite “Drejt Fundit” Filmi ne youtube! Filmi Shqiptar që tregon realitetin Shqiptar qe po ndodh keto vite “Drejt Fundit” Filmi ne youtube! Rating: 5.0
Albania News Agency Online - Albania Portal me lajme shqip 2017!