Jay Z dhe Beyonce preferojnë ta promovojnë turin e tyre të ri “On The Run” si askush tjetër në botën e muzikës. Çifti i yjeve ka publikuar një trailer filmi të titulluar “Run” për të promovuar turin e tyre të lajmëruar së fundmi. Aktorët që bëjnë pjesë në të janë shumë të njohur, po ashtu edhe personat që kanë punuar për realizimin e tij. Traileri është në stilin Bonnie dhe Clyde në versionin muzikor.

19 maj 2014 (gazeta-Shqip.com)

albania.eu.com Reviewed by albania.eu.com on . Beyonce dhe Jay Z, nxjerrin trailer për turin (Video) Beyonce dhe Jay Z, nxjerrin trailer për turin (Video) Rating: 5.0
Albania News Agency Online - Albania Portal me lajme shqip 2017!